Šrcd

        

Polona Greif

polonagraif

Asist. Polona Greif, univ. dipl. socialna pedagoginja s strokovnim izpitom iz socialnega varstva je strokovno področje nadgradila z izpopolnjevanjem Zakonske in družinske terapije. Na Študijsko-raziskovalnem centru za družino izvaja individualne, partnerske in družinske terapije. Izvaja tudi različne delavnice, predavanja in kot strokovna podpora spremlja otroška počitniška letovanja.

Ima večletne izkušnje dela z otroki in mladostniki. Na ŠRCD je vodila program Informacijski in svetovalni program za otroke in mladostnike, ki ga je sofinanciralo MDDSZ, sedaj pa je vodja programa »Pomoč mladim družinam v stiski«, financiranega iz istega ministrstva.

Sodeluje na izpopolnjevalnem programu otrok in mladostnikov na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Sigmunda Freuda v Ljubljani ter kot asistentka sodeluje na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici. Je soustanoviteljica Študijsko-raziskovalnega centra za mlade, kjer skupaj s sodelavci raziskuje področje terapevtskega dela z mladimi ter pripravlja vsebine za individualno in skupinsko vodenje ter spremljanje mladostnikov.

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.