Šrcd

        

Individualna terapija

roka1Vsi si želimo biti srečni, zdravi, zadovoljni in vsi si želimo živeti v dobrih odnosih, v družini, v kateri je polno razumevanja, sreče in veselja. Žal je največkrat tako le v filmih s srečnim koncem. Resničnost je drugačna. Pa ne zato, ker srečni, zdravi in zadovoljni ne bi mogli biti, temveč zato, ker nas življenje velikokrat pahne v razne preizkušnje, v katerih se izgubimo. Ko smo v težavah, se ne zavedamo, da je preizkušnja lahko tudi priložnost za osebnostno rast. Takrat čutimo le stisko, brezup in s tem ostajamo sami brez podpore. Včasih niti najbližji ne najdejo pravih besed tolažbe in spodbude.

Oseba, ki ni čustveno vpletena v situacijo, lahko vidi stisko, žalost in hrepenenje drugače. Na individualni terapiji sta v odnosu le terapevt in posameznik. Tam se rodi odnos, ki je varen, ustvari se vzdušje, ki je zaupno in omogoča, da lahko privrejo na dan vsa čustva. Pomembno se je začeti zavedati, da smo takšni, kot smo, v redu, le da se v določenih stvareh in določenih odzivih še ne znajdemo. Ne razumemo, zakaj vedno reagiramo na določen način in se zapletamo v podobne odnose.

Terapija ne obljublja "filma s srečnim koncem", omogoči pa, da posameznik bolje razume sebe in druge, se umiri in se tako lažje znajde tudi v odnosih ter lažje živi.

Za več informacij nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličite 040 508 785.