Šrcd

        

Andreja Ninković

 

Andreja Ninković, univ.dipl.socialna delavka, je svojo karierno pot začela kot pripravnica na centru za socialno delo, bila zaposlena v privatnem podjetju na področju zaposlovanja in iskanja prvih zaposlitev ter nadaljevala delo kot svetovalna delavka na osnovni šoli in v vrtcu. Opravila je strokovni izpit s področja socialnega varstva ter vzgoje in izobraževanja. Na področju vzgoje in izobraževanja je pridobila znanja za izvajanje pedagoške supervizije in pridobila naziv šolski mediator. Je svetnica. V okviru pedagoške supervizije vodi skupino pedagoških delavcev  ter izvaja mediacijo v šolskem prostoru.
Svoja znanja je nadgradila tudi na področju managementa v izobraževanju,  na področju psihoterapevtske smeri transakcijske analize, coachinga ter  zaključila izpolnjevanje  iz zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani. Svetovalno delo v vrtcu in šoli (socialno in psihološko), je njeno vodilo. Tudi v prihodnje si želi delati z otroki, mladostniki, starši in odraslimi.
Od leta 2019 je prostovoljka Zveze prijateljev mladine Krško, kjer kot dodatna strokovna delavka s terapevtskim znanjem pomaga otrokom, ki letujejo v okviru ZPM. Je tudi edukantka Geštalt terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani.

 

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.