Šrcd

        

Petra Mustar

 Petra resize

Petra Mustar je univ. dipl. psihologinja, ki je strokovno znanje dopolnila s programom izpopolnjevanja Zakonska in družinska terapija. Trenutno se izobražuje in vključuje v svoje delo tudi pristop dela s travmo Somatic experiencing (Somatsko doživljanje). Pri delu upošteva tudi koncepte iz pristopa Terapije notranjih družinskih sistemov (IFS - Internal family systems therapy) in iz pristopa Na čustva osredotočene terapije (EFT - Emotionaly focused therapy) pri delu s pari.
Svojo poklicno pot je začela kot vzgojiteljica mladostnikov s čustveno-vedenjskimi motnjami v vzgojnem zavodu, nadaljevala kot svetovalna delavka v osnovni šoli. Trenutno je zaposlena v šolski svetovalni službi na gimnaziji. Podporo in pomoč nudi mladostnikom, staršem in učiteljem. Sodeluje tudi z Univerzo Sigmunda Freuda (podružnica v Ljubljani), kjer za študente psihologije vodi vaje Samozavedanja in Avtobiografskega pisanja.
Interesna področja: terapevtsko delo z mladostniki, delo s telesom, gibom in plesom, razvijanje sočutnega odnosa do sebe, delo s travmo (Somatic experiencing) – delo z živčnim sistemom.

Delovanje: Ljubljana, Ulica talcev 6

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.