Šrcd

        

dr. Janez Sečnik

janez

Dr. Janez Sečnik. spec. ZDT, je sprva izvajal terapije na FDI, kasneje na zavodu Namen v Ljubljani. Že ob ustanovitvi ŠRCD Ljubljana se je pridružil ekipi terapevtov.
Redno piše, predava, pojavlja se v medijih predvsem na teme družinskih odnosov, očetovstva, zakonskih odnosov… Dlje časa je kot avtor člankov sodeloval z revijo Otrok in družina in z revijo Naša družina. S predstavitvami je aktivno sodeloval na mednarodnih konferencah (Zagreb 2016, Maribor 2016, 2017). Kot soavtor je sodeloval pri izdaji knjige Psychology of shame (2014). Pod okriljem Dr. Tatjane Rožič je zaključil specializiran izobraževalni program za supervizorja.

Trenutno je zaposlen kot svetovalec na področju obvladovanja čustev, gradnje pozitivne samopodobe in reševanja problemov znotraj projekta »Gradimo mostove« v okviru MDDSZ. Sodeluje s Psihološko svetovalnico in z UNICEF (Projekt »P(o)dporni mladi«). Je strokovni član v svetu Zavoda Pelikan-Karitas in član v Strokovnem svetu ter predavatelj na SFU Ljubljana. Trenutno vodi delavnice za očetovstvo na Mali ulici v Ljubljani in na SFU. Poleg terapevtskega in supervizijskega dela se kot učitelj dnevno srečuje z mladimi in s starši. Za seboj ima tudi izkušnjo vodenja osnovne šole. Ima posluh za notranje skrušene posameznike, pare ter družine v stiski.

Delovanje: Ljubljana, Čopova ulica 14

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.