Šrcd

        

dr. Janez Sečnik

janez

dr. Janez Sečnik je zaključil specialistični študij zakonske in družinske terapije leta 2005. Kot stažist je na FDI izvajal individualne, zakonske in družinske terapije. Od leta 2007 je opravljal terapije na zavodu Namen v Ljubljani. Po opravljenem doktoratu leta 2013 na temo medgeneracijskega prenosa sramu, se je pridružil ŠRCD Ljubljana.
Redno piše, predava, pojavlja se v medijih predvsem na teme družinskih odnosov, očetovstva, zakonskih odnosov… Dlje časa je kot avtor člankov sodeloval z revijo Otrok in družina in z revijo Naša družina. S predstavitvami je aktivno sodeloval na mednarodnih konferencah (Zagreb 2016, Maribor 2016, 2017). Kot soavtor je sodeloval pri izdaji knjige Psychology of shame (2014).

Pod okriljem Dr. Tatjane Rožič je uspešno zaključil specializiran izobraževalni program za supervizorja. Trenutno je na DMC Cerklje zaposlen kot svetovalec na področju obvladovanja čustev, gradnje pozitivne samopodobe in reševanja problemov znotraj projekta 'Gradimo mostove'. Zadnje čase sodeluje s fakulteto za psihoterapijo Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani (SFU Ljubljana). Je strokovni član v svetu Zavoda Pelikan-Karitas in recenzent Slovenske revije za psihoterapijo 'Kairos'. Poleg terapevtskega in supervizijskega dela se kot učitelj dnevno srečuje z mladimi in s starši. Za seboj ima tudi izkušnjo vodenja osnovne šole. Ima velik posluh za notranje skrušene posameznike, pare ter družine v stiski.

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.