Šrcd

        

Domen Strmšnik

domenstrmsnik

Domen Strmšnik, univ.dipl.soc je svoje strokovno znanje nadgradil in dopolnil s programom izpopolnjevanja Zakonska in družinska terapija. Leta 2012 je opravil stažiranje na Frančiškanskem družinskem inštitutu, nato pa se je pridružil ŠRCD Ljubljana. V letu 2017 je uspešno opravil strokovni izpit na področju socialnega dela.
Je sodelavec programa "Informacijski in svetovalni programi za žrtve nasilja", ki ga sofinancira Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve. Poleg izvajanja individualnih, zakonskih in družinskih terapij, je aktivno vključen v programe podpore mladim, njihovim staršem in pedagoškemu kadru. Izvaja različne delavnice in predavanja, aktivno pa sodeluje tudi kot zunanji sodelavec ljubljanske podružnice fakultete Sigmunda Freuda.

Supervizija
V letu 2017 je pod okriljem Dr. Tatjane Rožič uspešno zaključil specializiran izobraževalni program za supervizorja in je licenciran supervizor pri Socialni zbornici Slovenije.
Supervizija je namenjena strokovnjakom pri delu z ljudmi na področju sociale, šolstva, pravosodja ali zdravstva. Na ŠRCD vodi skupinsko supervizijo za terapevte, ki delujejo po relacijskem modelu.

Delovanje: Ljubljana, Ulica talcev 6

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.