Šrcd

        

dr. Tatjana Rožič

tatjanarozic

Dr. Tatjana Rožič, specialistka zakonske in družinske terapije, je na ŠRCD zaposlena na projektu "Informacijski in svetovalni programi za žrtve nasilja", ki ga sofinancira Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.
Svojo poklicno pot je začela kot svetovalka v materinskem domu, nadaljevala pa na centru za socialno delo kot vodja tima za delo z družino. V letih od 2008 – 2015 je bila vodja programa "Terapevtska pomoč pri čustvenem, fizičnem in spolnem nasilju".
Na področju socialnega varstva je višja svetovalka ter supervizorka in metasupervizorka z licenco. Izvaja supervizije različnim strokovnjakom in ustanovam.
S predstavitvami in prispevki aktivno sodeluje na domačih in mednarodnih konferencah. Na ŠRCD je več let vodila usposabljanje za supervizorje po relacijskem, v afekt usmerjenem modelu, ki ustreza kriteriju Socialne zbornice Slovenije za pridobitev licence v socialnem varstvu. Zadnja leta pa koordinira in soizvaja usposabljanja za supervizorje v psihoterapiji na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana, kjer je tudi docentka za področje psihoterapije.
Je avtorica več znanstvenih in strokovnih člankov ter znanstvene monografije Supervizija v psihoterapiji: regulacija afekta v relacijski superviziji in terapiji.

Delovanje: Ljubljana, Čopova ulica 14

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.