Šrcd

        

dr. Tatjana Rožič

tatjanarozic

Dr. Tatjana Rožič, specialistka zakonske in družinske terapije, je na ŠRCD zaposlena na projektu "Informacijski in svetovalni programi za žrtve nasilja", ki ga sofinancira Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve.
Svojo poklicno pot je začela kot svetovalka v materinskem domu, nadaljevala pa na centru za socialno delo kot vodja tima za delo z družino. V letih od 2008 – 2015 je bila vodja programa "Terapevtska pomoč pri čustvenem, fizičnem in spolnem nasilju".
Na področju socialnega varstva je višja svetovalka ter supervizorka in metasupervizorka z licenco. Izvaja supervizije različnim strokovnjakom in ustanovam.
S predstavitvami in prispevki je aktivno sodelovala na mednarodnih konferencah v Opatiji, Kopenhagnu, Londonu, Portorožu, Rogli, Zagrebu, Celovcu. Sodelovala je tudi pri razvijanju slovenske verzije kodirnega sistema SPAFF.
Že več let vodi usposabljanje za supervizorje po relacijskem, v afekt usmerjenem modelu, ki ustreza kriteriju Socialne zbornice Slovenije za pridobitev licence v socialnem varstvu. Je soizvajalka usposabljanja za supervizorje v psihoterapiji na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani, kjer je tudi docentka za področje psihoterapije.
Je avtorica znanstvene monografije Supervizija v psihoterapiji: regulacija afekta v relacijski superviziji in terapiji.

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1
Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.