Šrcd

        

Katarina Podnar

Katarina Podnar

Izredni študij končala na Gea College smer podjetništvo, kjer je bila vključena v republiški projekt za koordinatorje javnih del.  Močno socialno naravnana je kreirala programe za najbolj ogrožene ciljne skupine brezposelnih, izvajala motivacijske delavnice in informacijske pisarne. Udejstvovala se kot prostovoljka pri ZPMS, Sožitju, Sonce v srcu in pri Karitasu.
Po vpisu na Teološko fakulteto – Zakonski in družinski študiji se odloči še za študij Krščanske geštalt pedagogike (edukantka) in zaključi Izpopolnjevanje zakonske in družinske terapije.
Sodeluje s Socialnim podjetjem Iz roda v rod, pri izvajanju preventivnih programov za osnovnošolce in delavnic za otroke, ki se soočajo z raznovrstnimi izzivi. Pri Društvu Sožitje Škofja Loka je ustanoviteljica Psihosocialnih programov za starše ter Veselih uric za starše in otroke, pri CSD Škofja Loka prostovoljno pomaga z delavnicami in učno pomočjo. Pri Karitasu sodeluje z birmanci pri obiskih starejših v domu ostarelih Škofja Loka.

Področje zanimanja: ranljive skupine, zakonci z izzivi, otroci in starši, otroci s posebnimi potrebami, starostniki, travma in zloraba

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1.

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.