Šrcd

        

Tadeja Miklič

Tadeja

Tadeja Miklič je zakonska in družinska terapevtka, in supervizorka v procesu pridobivanja licence za Supervizorja pri Socialni zbornici Slovenije. Po osnovni izobrazbi je univerzitetna diplomirana teologinja. Po končanem študiju teologije je nadaljevala s podiplomskim študijem zakonske in družinske terapije in nato še z usposabljanjem za supervizorja pod okriljem supervizorke dr. Tatjane Rožič. Znanje in izkušnje pridobiva tudi na vsako letnih seminarjih v izvedbi Will Halla, strokovnjaka na področju duševnega zdravja in večkratnih seminarjih terapevtske metode Fokusinga po Eugene T. Gendlinu ter na različnih seminarjih za psihoterapevtske pristope za otroke.

Terapevtsko delo je sprva opravljala na FDI. Od leta 2013 pa kot zunanja sodelavka - terapevtka in supervizorka dela na Študijsko-raziskovalnem centru za družino Ljubljana, kjer izvaja individualne, partnerske in družinske terapije, individualne in skupinske supervizije, ter v sodelovanje s Cenetom Štuparjem organizira in izvaja različne delavnice in predavanja v okviru širše teme odnosov in osebne rasti.
Zaposlena je v Centru za usposabljanje, vzgojo in izobraževanje Janeza Levca Ljubljana kot učiteljica v šoli s posebnim programom. V okviru svojega dela v šoli sodeluje pri organizaciji in izvedbi glasbene terapije za otroke s posebnimi potrebami. Za specialne pedagoge in strokovne delavce pa organizira, vodi in izvaja intervizije in skupinske ter individualne supervizije.
Interesna/ raziskovalna področja: psihoterapevtska pomoč staršem otrok s posebnimi potrebami, psihosocialna rehabilitacija oseb s težavami v duševnem zdravju in pomoč njihovim svojcem ter pomoč družinam/zakoncem, ki se soočajo z ločitvijo.

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.