Šrcd

        

dr. Boštjan Čampa

bostjan

dr. Boštjan Čampa, Zakonski in družinski terapevt, Supervizor z licenco ZZDTS, izvaja osebne, partnerske in družinske terapije, supervizije, vodi različne delavnice in predavanja (na področju odnosov, postavitev družine, delavnice za podjetnike, delavnice za nezaposlene) in psihoterapevtske ter samopomočne skupine. 

Trenutno vodi:

Je član nadzornega odbora Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Interesna/raziskovalna področja: anksioznost oz. tesnoba, socialna tesnoba/fobija, psihoterapija za moške, partnerska terapija, kriza v partnerstvu, partnerska terapija, terapija za storilce nasilja (terapija za nasilne moške), prevara v odnosu, dinamika odnosov v podjetjih, prilagojena terapevtska podpora za poslovneže in managerje, supervizija.

Za podjetja:

Podjetjem nudi podporo in izobraževanje za področja kot npr: delo/odnos s strankami, dvig kakovosti dela, pri prepoznavi kompetenc/interesov zaposlenih in ustreznega delovnega mesta, pri reševanju in odpravi vzrokov za ponavljajoče se težave (kot npr. ponavljajoče se težave pri delu, nizka kakovost dela, izostajanje iz dela, ponavljajoče se bolniške, potencialna izgorelost...), podpora za izvedbo rednih letnih razgovorov z zaposlenimi, mediacije v konfliktnih situacijah, motivacija zaposlenih, pri spremembah interne strukture, pri prilagajanju stila vodenja z namenom, da se doseže delovno vzdušje, ki bo omogočalo pričakovano učinkovitost in kreativnost ...

Od leta 1997 naprej sodeluje in deluje v gospodarstvu/podjetjih, od leta 2009 naprej pa tudi v negospodarskih organizacijah (društva, zavodi...).

Delovanje: Ljubljana, Ulica talcev 6

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.