Šrcd

        

dr. Jernej Buzeti

jernej

Dr. Jernej Buzeti je od leta 2007 zaposlen na Fakulteti za upravo Univerze v Ljubljani kjer je trenutnu tudi predstojnik za prenos znanja. Predmet pedagoškega poučevanja in raziskovanja, s katerim se ukvarja na fakulteti, je povezan s področjem vodenja, ravnanja in odnosov z ljudmi oziroma z psiho-organizacijsko dinamiko. S svojim strokovnim znanjen je vključen v različne projekte (vodja ali član projektne skupine) iz področja ravnanja s človeškimi viri, zdravjem in dobrim počutjem zaposlenih v delovnem okolju, itd. Ima bogate izkušnje z vodenjem organizacij in skupin, saj je in še vedno prevzema različne vodstvene položaje. Sodeluje z Rokometno zvezo Slovenije kot zunanji sodelavec in na Študijsko-raziskovalnem centru za družino dela kot terapevt (štažist). Je certificirani svetovalec za promocijo zdravja na delovnem mestu.

Razvil je model JB s katerim merimo povezanost vedenja vodij z začasno odsotnostjo zaposlenih z dela in model za merjenje samopodobe vodij. Je avtor številnih znanstvenih in strokovnih člankov, monografij in ostalih strokovnih gradiv. Izvaja tudi seminarje in delavnice za zaključene skupine oziroma organizacije o tematikah odnosov in čustev v delovnem okolju, promociji zdravja na delovnem mestu, čustveni dinamiki s strankami, komuniciranju, itd. Aktivno se udeležuje znanstvenih in strokovnih konferenc ter različnih vrst izobraževanj v Sloveniji in tujini.

Terapevtsko znanje je pridobil skozi različne oblike izobraževanj (npr. izpopolnjevanje iz zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani, različna krajša izobraževanja v obliki delavnic (npr. Relationship Awareness – SDI,...), seminarjev, itd.) in z aktivnim udejstvovanjem v praksi pri delu z ljudmi, saj je vseskozi aktivenem pri delu z mladimi, zaposlenimi in športniki. Izhajajoč iz tega so tudi njegova raziskovalna in interesna terapevtska področja povezana z vsebinami: 1) terapevtsko delo z mladimi in odraslimi ljudmi in z vsemi problemi s katerimi se soočajo in v njih sprožajo različne oblike osebnih stisk (terapija s posamezniki), 2) partnerski odnosi, 3) odnosi z ljudmi, ki imajo težave v delovnem okolju in iščejo pomoč zaradi tovrstnih stisk, 4) delo s športniki in 5) delo z ljudmi, ki so zasvojeni z različnimi stvarmi.

Delovanje: Puchova ulica 7, 1235 Radomlje

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.