Šrcd

        

Vesna Mirt Čampa

 vesnamirtcampa

Vesna Mirt Čampa je univ. dipl. psihologinja ter spec. Zakonske in družinske terapije z licenco. Je doktorandka Zakonske in družinske terapije ter hkrati je v procesu izobraževanja iz Emocionalno usmerjene terapije za delo s pari (Emotionally focused therapy for Couples – EFT, po Susan Johnson). V letu 2015 je zaključila specializiran dvoletni izobraževalni program za supervizorko (pri dr. Tatjane Rožič) in je v postopku pridobivanja licence Supervizorja pri socialni zbornici Slovenije in v Združenju zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Od leta 2009 do 2012 je delovala kot strokovna sodelavka in terapevtka v Svetovalnici za motnje hranjenja Muza. Od leta 2011 do 2015 je bila zaposlena na programu »Terapevtska pomoč pri čustvenem, fizičnem in spolnem nasilju«, sofinanciranem s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Hkrati je od leta 2013 naprej sodelavka na Študijsko-raziskovalnem centru za družino in izvaja individualne, partnerske in družinske terapije, vodi gibalno-izrazno psihoterapevtsko skupino za ženske, predava in ter vodi različne delavnice.

Njena področja raziskovanja in interesa so partnerski odnosi, supervizija, odnos do telesa, ženska problematika, motnje hranjenja

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1.

Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.