Šrcd

        

Domen Strmšnik

domenstrmsnik

Terapevtsko delo
Domen Strmšnik je zakonski in družinski terapevt. Po končanem študiju sociologije je nadaljeval svoje izobraževanje na področju mediacije, kjer je pod okriljem Inštituta Concordia pridobil licenco za mediatorja. Kasneje se je usmeril na področje zakonske in družinske terapije, kjer je uspešno zaključil nadaljevalni študij. Stažiranje je opravil na Frančiškanskem družinskem inštitutu, nato pa se je pridružil ŠRCDLjubljana.
Je predavatelj in avtor mnogih člankov ter kolumnist. Poleg terapevtskega dela je aktivno vključen v programe Glasbene šole Rakovnik in Društva Mladinski ceh, kjer je v nenehnem stiku z mladimi, njihovimi starši in družinami. Stik z mladimi mu omogoča edinstven pogled na terapevtsko delo. Izvaja individualne, zakonske in družinske terapije. V letu 2018 je prav tako uspešno opravil strokovni izpit na področju socialnega dela.

Supervizija
V letu 2016/2017 je, pod okriljem Dr. Tatjane Rožič, uspešno zaključil specializiran izobraževalni program za supervizorja in je v procesu pridobivanja licence Supervizorja pri socialni zbornici Slovenije.
Supervizija je namenjena strokovnjakom pri delu z ljudmi na področju sociale, šolstva ali zdravstva. Lahko je individualna ali skupinska. Supervizije izvaja po relacijskem pristopu in se v svojem delu trudi slediti hitremu tempu sprememb in novih dognanj na področju nevropsihologije.

Delovanje: Ljubljana, Gosposvetska cesta 1
Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.