Šrcd

        

Skupina za mlade ženske

''Če želite razumeti katerokoli žensko, jo morate najprej povprašati o njeni materi in ji nato pazljivo prisluhniti.''
(Rdeči šotor)

kitka

Za vsako žensko je pomembno, da do dna dojame ženskost svoje matere, da to ovrednoti in izbere svojo lastno ženskost. Zato pa moramo najprej srečati svojo mater, od katere smo se naučile ženskosti.

V obdobju, ko se razvijamo v žensko, je pomembno razviti pristen odnos do sebe, do lastnih čutenj, ter začutiti hrepenenja srca, ki nas vodijo v življenje.

Skupina bo potekala od aprila do junija 2017, vsako sredo ob 10.30 v prostorih Študijsko-raziskovalnega centra za družino, Gosposvetska 1, 1000 Ljubljana

Skupina sprejme 8 do 10 udeleženk starih med 25 in 35 let (predmaterinsko obdobje).
Skupina bo v obliki delavnic. Raziskovale bomo, kako odnos med materjo in hčerko vpliva na lastno ranljivost. Srečale se bomo s čustvi, ki smo jih doživljale ob materi, in kako lahko v obdobju vstopanja v ženskost razvijemo stik z lastnimi čutenji, biti sočutne do sebe in slediti hrepenenju srca.

Skušale bomo osvetliti tudi notranji pogled lastnega delovanja, s tem pa počasi odkrivale kako lahko živimo svojo ženskost in svojo lepoto. Raziskovale bomo, kako vstopamo v odnose z drugimi in kako lahko nevarne modele navezanosti preoblikujemo v varne, ter zaživimo polno življenje.

Skupino bosta vodili: terapevtka na ŠRCD Anja Grilc, v pomoč pri organizaciji ji bo praktikantka sistemske psihoterapije Maja Kvartič
Prijave so možne do 31. marca, na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Lepo vabljene.