Šrcd

        

Aktualno

 

Predstavitvena delavnica

"Gibalno-izrazne psihoterapevtske skupine za ženske"

Delavnica je namenjena vsem ženskam, ki bi se rade spoznale z načinom dela v gibalno – izrazni skupini za ženske. Na delavnici bo predstavljena ena oblika gibalno-plesne tehnike, skozi katero bomo raziskovale svoj notranji svet. Ne gre za vnaprej strukturirane plesne korake, ampak za ustvarjanje varnega, strukturiranega gibalno-plesnega konteksta, v katerem bo posameznica imela dovolj varnosti za raziskovanje svojega gibanja in notranjega sveta.

Ples z ruto

Gibalno – izrazna skupina se prične v oktobru 2017 in je namenjena ženskam, ki si želijo samospoznavanja in osebne rasti s pomočjo vključenosti telesa, si želijo poglobiti stik s telesom, izstopiti iz stalnega razmišljanja ter se želijo spoprijateljiti in bolje razumeti sporočila svojega telesa in čustev. Za vstop v skupino ni potrebno nobeno plesno predznanje, potrebna pa je odprtost za telesno raziskovanje. Poleg gibalno-izraznega dela bo pomemben del tudi pogovorni psihoterapevtski del skupine. Več o skupini si lahko preberete na spletni strani Študijsko-raziskovalnega centra za družino: http://www.srcdljubljana.com/skupine/gibalno-izrazna-skupina

Čas delavnice: sreda, 27.9.2017, od 17.30 do 19.00

Kraj delavnice: prostori Študijsko-raziskovalnega centra za družino v Ljubljani.

Kaj prinesete s seboj: stekleničko vode, udobna oblačila ter primerne copate za udobno gibanje.

Predlagamo, da ste na centru vsaj ob 17.20, da se lahko v miru pripravite na začetek delavnice in da lahko začnemo in končamo točno ob uri.

Za delavnico je potrebna prijava na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na telefonsko tajnico številke 040 508 785. Zadnji dan prijave na predstavitveno delavnico je ponedeljek, 25.9.2017.

Število mest je omejeno. V primeru večjega števila prijavljenih, bo izvedena še ena predstavitvena delavnica. 

Predstavitvena delavnica je brezplačna.

Veselim se srečanja z vami!

Vesna